• Albertslund Kommune har ansat Elisabeth Wolstrup som ny direktør

  -

  Albertslund Kommune har ansat Elisabeth Gadegaard Wolstrup som ny direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse. Hun kommer fra en stilling som centerchef for By og Miljø i Furesø Kommune. Hun begynder i Albertslund ved årsskiftet.

 • Budgetforlig på plads i Albertslund

  -

  Socialdemokraterne, SF, Det Radikale Venstre og Det Konservative Folkeparti har netop indgået budgetforlig i Albertslund Kommune.

 • Albertslund Kommune støtter ny festival

  -

  En ny endagsfestival har fundet vej til Badesøen i Albertslund. En række nye navne er lige blevet annonceret. Kommunen bakker op om projektet – fordi den tror mere på at brande ”gennem handlinger end flotte ord og neonskilte,” som kommunikationskonsulenten udtrykker det. Han håber, at festivalen kan få nye segmenter til at få øjnene op for Albertslund som et potentielt sted at bosætte sig.

 • Lad os nu få nuancerne ind i udligningsdebatten!

  -

  Reaktioner på en række artikler i DK Økonomi.

   

  På vegne af de 34 hovedstadskommuner i samarbejdet ”Stop forskelsbehandlingen nu” – borgmester Steen Christiansen (Albertslund, A), John Schmidt Andersen (Frederikssund, V), John Engelhardt (Glostrup, V), Hans Toft (Gentofte, C), Thomas Gyldal Petersen (Herlev, A), Michael Ziegler (Høje-Taastrup, C), Joy Mogensen (Roskilde, A).

 • Børn bygger for børn med livstruende sygdomme

  -

  Lørdag den 10. juni er der Ønskeløbet i Albertslund, hvor deltagerne løber for den gode sag; at opfylde børn med livstruende sygdommes højeste ønsker. Men allerede nu bygger en flok børn fra Egelundskolen på højtryk for at støtte op om Ønskeløbet. De er ved at bygge en præmieskammel, som skal bruges når de hurtigste skal have deres præmier – og når et ønske for et barn med livstruende sygdom bliver opfyldt den 10. juni.

 • Sød læsning i Albertslund

  -

  208.527. Så mange sider har 3. klasserne i Albertslund læst de sidste to uger. Det blev fejret i Musikteatret onsdag den 29. marts, hvor de over 300 elever var samlet. Bag denne søde læsekampagne ”Bolsjelæsning” står Albertslund Bibliotek. Den er med til at styrke børnenes læsning – belønningen er et bolsje for hver 50 sider, eleverne læser. Og børnene afleverer deres anmeldelser, som bliver udstillet på biblioteket i de kommende uger.

 • Hele kommunalbestyrelsen står bag ny skolestrategi

  -

  En enig kommunalbestyrelse vedtog torsdag 6. april 2017 en revideret udgave af den fælles skolestrategi ’Skole for alle’ for de seks skoler i kommunen. Udvalgsformanden kvitterer alle partierne for at nå til enighed om den nye strategi, der sætter retningen for arbejdet på skolerne de næste fem år. Temaerne og indsatserne tager afsæt i de sidste fem års strategiske arbejde på skoleområdet.

 • BADESØEN annoncerer Jens Lekman og tekno-nonner

  -

  BADESØEN by The Lake, Forbrændingen & Prxjects løfter i dag sløret for et omfattende pop-up-program med blandt andre Jens Lekman og et saxofonoptog, der fremfører ABBA-klassikere i halvt tempo. Samtidigt annonceres et radio-line-up med blandt andet personlige fortællinger fra flygtninge og techno-spillende nonner i studiet.

 • Hemmelig velgører betaler for de næste 100, der tilmelder sig Ønskeløbet

  -

  En appelsin i turbanen eller hvad kan man kalde det…? Nu har et firma, der ønsker at være anonymt, i hvert fald meldt ud, at det ønsker at betale for de næste 100, der tilmelder sig Ønskeløbet. Firmaet ønsker på denne noget utraditionelle måde at støtte den gode sag, som Ønskefonden står for; at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme. Så det er bare om at få snøret løbeskoene og løbe hen til tastaturet og få dig og familien tilmeldt til Ønskeløbet 2017.

 • 34 hovedstadskommuner råber op: Stop forskelsbehandlingen nu!

  -

  96.000 kr. Så meget mindre har en familie i hovedstadsområdet til rådighed om året end en tilsvarende familie i Region Nordjylland. Alligevel flyttes der hvert år flere og flere milliarder fra hovedstadsområdet til resten af landet. I 2017 er beløbet 12 mia. kr. Derfor er 34 kommuner fra hovedstadsområdet nu gået sammen. De har fået nok og vil have sænket landsudligningen!