• Spis en ged, se honningbier på arbejde og løb igennem en røgdykkerbane...

  -

  Lørdag den 25. april slår Albertslund Kommunes Materialegård portene op til årets store begivenhed, det store forårsmarked Grøn Dag.

   

  På Grøn Dag kan du blive klogere på sortering af madaffald. Se hvad der kommer til at ske med det og få en snak med familien fra Rødovre, der har sorteret madaffald siden 2013. Du kan også spise hjemmelavede pandekager og få inspiration til smarte vandingssystemer. Og meget mere...

 • Albertslund bliver grønnere og smartere

  -

  Udviklingen af Albertslund med fremtidens lys i højsædet er i fuld gang i Hersted Industripark med det nyere lyslaboratorium DOLL. Nu skal tæt på seks mio. kr. fra Energistyrelsen investeres i yderligere udvikling af intelligente ”Smart City” løsninger.

 • Lavenergihuse holder hvad de lover...

  -

  Som et led i et af Danmarkshistoriens største renoveringsprojekter er 145 rækkehuse i Albertslund blevet totalrenovret. Husene blev færdige i 2013 og det har derfor været muligt at måle årsforbruget, og resultaterne er særdeles positive.

 • Albertslund Kommune inviterer alle virksomheder til erhvervsmøde

  -

  Mødet handler om udviklingen i Hersted Industripark. Hvordan skaber vi et attraktivt erhvervsområde og nyt liv med Letbanen?

 • Direktør bliver præsident for ELCA

  -

  Direktør for By, Miljø & Beskæftigelse i Albertslund Kommune, Niels Carsten Bluhme, bliver ny præsident for den europæiske paraplyorganisation for lysclustre ELCA.